X

Welcome to EditPad.org - your online plain text editor. Click on buttons below or Press Any Key to create new note.

Bearbeitungsblock - Online-Texteditor und Wordpad für Notizen

Editpad ist der Online-Texteditor zum Bearbeiten von einfachem Text. Es funktioniert ähnlich wie der Online-Notizblock von Microsoft.

Wie benutze ich den Texteditor?

Öffnen Sie das Editpad Wordpad und machen Sie sich online Notizen. Sie können auch kopieren und einfügen, um Text zu bearbeiten und zur späteren Verwendung zu speichern.

Darüber hinaus können Benutzer mit unserem Online-Notizblock Dateien von einem Computer, Google Drive und One Drive hochladen. (in Entwicklung)

Sie können Text zum Online-Textfeld hinzufügen, löschen, kopieren und einfügen.

Die erweiterten Editorfunktionen von Notizblock Online

Word Count: Met ons online tekstblok kunt u het totale aantal geschreven of geplakte woorden controleren.
Character Count: U kunt ook het exacte aantal karakters in uw schrijven controleren door deze functie te gebruiken. Het zal onmiddellijk tekens en spaties tellen en het resultaat weergeven.

Controleer plagiaat en grammatica: u kunt ook plagiaat en grammatica van bewerkte tekst controleren in onze online editor. Het vergelijkt de geschreven tekst met alle online bronnen en geeft het percentage unieke en geplagieerde inhoud weer.
Tekst parafraseren: als u platte tekst schrijft in ons online Kladblok, heeft u ook een optie om deze in hetzelfde typeblok in de volgende drie modi te parafraseren:

  1. Vloeiend
  2. Standaard
  3. Creatief

Geen installatie: het beste van de editor voor platte tekst is dat u het niet hoeft te installeren om uw taken te voltooien.
Converteert Rich Text: converteert RTF-documenten naar platte tekst.
Online alternatief voor Notepad ++, prepostseo texteditor en Microsoft Notepad
Downloaden en opslaan: Editpad biedt een optie om de bewerkte tekst met een enkele klik rechtstreeks naar het smartapparaat te downloaden en op te slaan.

Volledig scherm: de functie Volledig scherm breidt het teksteditorgebied uit naar het volledige scherm. Het kan worden teruggezet naar normaal door op de "Esc-knop" te drukken

Deel bestand: deel uw notities direct met anderen door gebruik te maken van onze "deel notitie" optie. U kunt een onbeperkt aantal bestanden maken en delen.

Wachtwoordbeveiliging: beveilig uw gedeelde notities met wachtwoorden. Alleen mensen die het wachtwoord kennen, kunnen uw platte tekst bekijken.

Gebruik van Editpad Online:

De meest voorkomende toepassingen van ons online notitieblok zijn:

  1. Het helpt om de tekst in een mum van tijd te schrijven en te bewerken.
  2. Studenten en andere gebruikers kunnen snel online notities maken zonder tekstverwerkingssoftware te installeren.
  3. Hiermee kunt u de originaliteit van geschreven inhoud controleren
  4. Bloggers, schrijvers en webmasters kunnen onze parafraser gebruiken om de inhoud te herschrijven om plagiaat te voorkomen
  5. Het helpt ontwikkelaars om aan hetzelfde bestand te werken en tegelijkertijd aan verschillende projecten te werken
Get it on Google Play Get it on Google Play Get it on Google Play Get it on Google Windows